Links van vrienden 2

5. mrt, 2015
hetstadspodiumutrecht.nl

HetStadsPodium is het bureau dat actieve, creatieve en culturele uitjes

in het stadscentrum van Utrecht organiseert

HetStadspodium is een professionele organisatie die uitjes organiseert voor groepen in en rondom de Utrechtse binnenstad. Wij beschikken over een groot en divers netwerk en kennen de juiste mensen op de juiste plek. De workshops die worden gegeven zijn niet alleen goed en vakkundig gearrangeerd maar krijgen iets extra’s door de passie waarmee ze worden gegeven. Wij werken uitsluitend met professionals die houden van hun vak. HetStadsPodium houdt van de stad en van de mooie dingen die ze biedt en laat je ermee kennis maken door de ogen van de bewoners. Maak je klaar voor een bijzondere dag in het stadscentrum.

Bekijk ons aanbod van ACTIVITEITEN & WORKSHOPS

4. jul, 2014
Theater 't Klein Kanon

Theater 't Klein Kanon is een jeugdtheatergezelschap voor kinderen van 9 tot 14 jaar. Wij streven ernaar om elk kind de kans te geven zich te ontplooien tot een echte ster op het podium en dit op hun eigen unieke manier.

Theater 't Klein Kanon wil niet zomaar een theatergezelschap zijn, maar een plaats waar iedereen zich thuis voelt. Een warm onthaal, aangename sfeer en open communicatie vinden we dan ook erg belangrijk.

29. jun, 2014
Kurt Lotigiers

Kurt is zowel geschikt voor een jong publiek als voor een publiek van middelbare leeftijd die van een kwalitatief en gevarieerd repertoire houdt.
Met een mix van ambiance, rock, pop, disco en ballades weet deze allround performer menig publiek te bekoren.

www.kurtlotigiers.com

Geboren te Gent, Sint-Amandsberg op 6 januari 1973
Sterrenbeeld Steenbok
Haarkleur blond - bruin, oogkleur groen
Lengte 1m78
Burgelijke stand 'In Love'